Firm Ground zoekt jou!

Werken bij Firm Ground

Wij zijn Firm Ground

Firm Ground is het fullservicebureau op het gebied van digitale toegankelijkheid in Nederland.

Niet voor niets zijn wij gevraagd als toegankelijkheidexperts bij de CoronaMelder-app en hebben we het boekje Digitale toegankelijkheid in jouw organisatie voor Logius geschreven.

We worden geroemd om onze kennis en kunde. En die kennis delen we graag. Kennis die we al bijna 20 jaar opbouwen en uitbouwen. Omdat het leuk is. Maar vooral omdat wij ervan overtuigd zijn dat het delen onze kennis zorgt voor het sneller digitaal toegankelijk maken van de samenleving! Wij geloven in het helpen van onze opdrachtgevers. En dat betekent dat we echt adviseren en bijbehorende lastige gesprekken niet uit de weg gaan. Want het doel is niet voldoen. Het doel is dat onze opdrachtgevers goed aan de slag kunnen in hun situatie in hun digitale landschap.

Ons werk houdt dus niet op bij een rapport: het is ons startpunt. In onderzoeken beschrijven we issues, oplossingen en impact voor mensen met een functiebeperking. Ook bespreken we onze bevindingen met alle betrokkenen.

Onze trainingen zijn maatwerk: we werken vanuit casussen van de opdrachtgever. Zodat ze de dag na de training echt de juiste stappen kunnen zetten. We werken mee bij opdrachtgevers om toegankelijkheid in de organisatie te borgen. We adviseren over organisatieaanpak, betrekken stakeholders en leiden op.

Jouw ontwikkeling

Je kan je bij ons ontwikkelen in de diepte in of de breedte. Je krijgt een gedegen opleiding on the job van onze experts, want er is geen standaardopleiding voor digitale toegankelijkheid. Gaandeweg kijken we waar je interesse ligt.

Je kunt al snel aan de slag op leuke grote projecten bij overheidsinstanties, communicatiebureaus en developers. Ook helpen we klanten met losse vragen.

Je krijgt veel vrijheid, een goed salaris en een leuke werkomgeving, met mogelijkheden om vanuit huis te werken. We drinken elke dag samen koffie. Online of op kantoor.

In Dieren?!

Dieren lijkt misschien ver weg, maar we zitten maar 2 minuten lopen van een intercitystation (lijn Roosendaal – Zwolle).

Vacatures

Firm Ground zoekt jou!

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Werk je graag op het gebied van digitale toegankelijkheid? Neem contact met ons op en we maken graag kennis.